【KINDAS】特別講義How democracies should respond to ethnic diversity II

2015年5月21日 @ 1:00 PM - 2:30 PM

【日時・題目】

第二回:2015年5月21日(木)13:00〜14:30

How Democracies Should Respond to Ethnic Diversity II

【場所】

京都大学本部構内 総合研究2号館4階 AA447

Prof. Kanchan Chandra is one of the leading scholars in the field of Ethnic Politics in South Asia. This time, she will be delivering lectures on democracy(ies) and ethnic diversity in general, not limited to South Asian experience. The lectures will touch upon both theoretical and practical issues and is open to anyone who’s interested in ethnic politics, democratic theory, political parties and elections, violence, comparative research methods etc.

Lecture will be given in English, and is open to graduate students and postdoc scholars.

For those who want to attend the lectures, please send an email to the below address:

Nakamura: nakamura[at]asafas.kyoto-u.ac.jp

2015年5月21日

京都大学 吉田キャンパス本部構内(百万遍キャンパス) 総合研究2号館 4階 会議室(AA447室)